Mediji su 2019. godine prenijeli tvrdnje da je pjevač Mitar Mirić u vezi s osobom po imenu Dragana Janićijević, uprkos njegovom dugogodišnjem braku sa suprugom Suzanom.

Pjevačica iz Prokuplja Dragana Janićijević bila je u vezi s Mitrom dvije godine prije njihovog javnog otkrića, što je dokumentovano.

Nakon što su se mediji raspisali o pjevačevoj skandaloznoj aferi s Lepom Gagom, koja je od njega mlađa 30 godina, počele su kružiti glasine da je Mitra izbacila supruga Suzanu iz njihove rezidencije.

Uprkos svemu što se dogodilo, on je hrabro istupio i izjavio da s Draganom nije u ljubavnoj vezi. Otkrio je da ga je ona samo htjela iskoristiti za vlastitu slavu i pojasnio da on nije bio protjeran iz svoje kuće.

– Žena mi neće ništa reći – apsolutno ništa! To je samo dio posla. Svakog zakači nešto. Neću se pravdati, ovo nije sudnica. To su gluposti i to je sve što ću reći.

Nakon toga Lepa Gaga nastavila je s namjernim provociranjem Mitra, što je rezultiralo odlukom da njegovu pjesmu “Glas razuma”  objavi na svom facebook profilu.

Ali, čini se da je tu stala, pa na svoj Facebook profil više ne postavlja ništa vezano uz njega, već samo njezine fotografije.