Duško Tošić je nedavno proslavio svoj 39. rođendan. S obzirom na to da su Jelena Karleuša i njihove kćerke krenule na prijeko potreban odmor u Dubai, nisu uspjele s njim proslaviti ovaj značajan dan.

Nogometni menadžer Duško Tošić izlaskom iz svog doma i fotografijom u zračnoj luci sve je ostavio u spekulacijama o njegovom sljedećem potezu – kreće li u pohod na nove nogometne prilike ili se možda odlučuje ponovno spojiti s Jelenom i njihovom djecom.

Nepostojanje lokacije na fotografiji s zračne luke dalo je putovanju dojam mističnosti, ostavljajući nas znatiželjnima da otkrijemo što čeka bračni par kad Duško stigne.

U nedavnoj raspravi Karleuša se pozabavila natpisima poput “Duško Tošić otišao od kuće” i sličnim, otkrivši da uprkos zategnutim odnosima ona i suprug i dalje žive pod istim krovom.

“Suprotno uvriježenom mišljenju, mnogi pretpostavljaju da smo se Duško i ja razišli, ali na opće iznenađenje ostajemo u sretnom braku i živimo zajedno u istom životnom prostoru. Ovo je doista dokaz snage našeg odnosa.”