Una Čolić na veličanstven je način obilježila svoj rođendan. Starija kćerka jednog od najpopularnijih pop pjevača u regiji Zdravka Čolića zna da uživa u lukuznom životu koji joj je omogućio njen tata. U srcu Milana, prijestolnice mode, raskošni restoran služio je šampanjac, preslatku tortu od jagoda i poklon s potpisom renomiranog brenda za proslavu 22. rođendana Une Čolić, najstarije kćeri legendarnog Zdravka Čolića.

Na svom Instagram storyju postavila je razne fotografije na kojima nosi različite kombinacije. Evidentno je da su najviše pažnje izazvale fotografije na kojima je istaknut njen dekolte i naglašene duge noge. Iako je pohvalno biti hrabar, rođendan nije svakodnevna pojava i zato zaslužuje slavlje. Unatoč tome, čestitki je bilo napretek, pa iako je rođendan Una salvila u nedelju one su u bvelikom broju stizale i  u ponedjeljak.

Unin Instagram profil ima više od 40.000 pratitelja i sadrži kolekciju njezinih iskustava s putovanja i partyja. Ipak, najviše zapaženosti, i pozitivne i negativne, dobile su njezine objave od prošlog ljeta zbog fotografija u oskudnimkupaćim kostimima. Jedna objava, naslovljena kao “divlja i slobodna”, potaknula je mnogo razgovora.

Prošlo je nekoliko tjedana od tog slučaja. Čovjek se ne može a da se ne zapita je li se njezin ljubavni život u međuvremenu pokrenuo. Uostalom, ranije spomenute crvene ruže i raskošan dar sigurno su došli od nekoga i prirodno je razmisliti tko bi to mogao biti. Međutim Čolina nasljednica svoj emotivni život krije i do sada nije objavila zajedničku fotku sa svojim izabranikom kojeg vjerovatno ima. Da li će se to promijeniti ako njena emotivna veza postane ozbiljna ostaje da se vidi.