Kruže nagađanja o razvodu Seke Aleksić, potaknuta objavom na Twitteru koja sugerira da se pop umjetnica i njezin partner prave sretni. Da je ova informacija uspjela zaokupiti javnost i Sekine fanove, rezultirala bi još većim raspletom.

Nažalost, zbog medija i spomenute objave proširila se tvrdnja da je pjevačičin dugogodišnji partner, s kojim dijeli sinove Jakova i Jovana, zapravo ima dijete s njihovom dadiljom, što je dodatno pogoršalo situaciju.

Na spominjanje braka Seke Aleksić u negativnom svjetlu, pjevačica se odmah oglasila i oštro opovrgla sve navode, ističući važnost poštovanja svetinja i pozivajući sve da se suzdrže od širenja neistina.

Naravno, mediji su ustrajali u istrazi i otkrili da se upravo u to vrijeme Sekin partner preselio iz vile koju su zajedno izgradili u Staroj Pazovi. U društvu pjevačice i njihovih sinova donio je odluku da se iseli jer su već duže vrijeme radili na renoviranju kuće.

Kruže glasine da je Seka u fazi potpunog renoviranja interijera svog doma, a očekuje se da će krajnji rezultat nadmašiti dosadašnju ljepotu i funkcionalnost.