Suzana Mančić koja je rođena 22. novembra 1956. godine u Beogradu, svestrani je talenat koja se istakla u različitim oblastima, poput glume, pevanja i televizijskog predstavljanja. Karijeru je započela sa 18 godina, a debitovala je pesmom “Ogledalce, ogledalce”. Nakon toga se upustila u vođenje zabavnih programa, te je dugo vremena bila zaštitno lice televizijske emisije posvećene raspletu sretnih lutrijskih kombinacija. To joj je donelo nadimak “LOTO devojka” i učvrstilo njenu poziciju ikone u oblasti popularne kulture u bivšoj Jugoslaviji. Iako je ušla duboko u sedmu deceniju Suzana i danas izgleda odlično a zahvaljujući tome što svakodnevno brine o svome tijelu.

Nedavne fotografije jasno pokazuju posvećenost Suzane Mančić pripremama za predstojeću ljetnu sezonu. Uz personalizirani plan ishrane, renomirani Lotto model odabrao je i ekskluzivne procedure, a sve s ciljem da ljeto dočeka besprijekorne građe.

Na veliko iznenađenje svih, željeni rezultati nisu postignuti brzo. Umjesto toga, za to joj je bila potrebna cijela godina, što je potvrđeno slikom objavljenom na njenom Instagram nalogu. “Drage dame, moram priznati da sam, iako možda nije besprijekoran, izuzetno zadovoljna trenutnim stanjem i tjelesne građe i tena! Ipak, moram naglasiti da je postizanje ovih rezultata bilo daleko od jednostavnog. Tokom prošlog ljeta, krenula sam na izvanrednu ekspediciju kako bih se poboljšala upotrebom endosferskih tretmana.Ostala sam posvećena svom poduhvatu, često  posjećujući renomirani „Centar ljepote“.

Osoblje, posebno izvanredne žene, zaslužuju moju vječnu zahvalnost za njihovu nepokolebljivu posvećenost i izuzetnu ljubaznost. Njihova neprestana težnja za izvrsnošću dala je izvanredne rezultate koji su premašili i moje najhrabrije nade. U svojoj srdačnoj poruci, ona je ukazala na nepobitne dokaze zapanjujućih koraka u transformaciji njenog tijela, kao što je prikazano na pratećoj fotografiji. Neosporno je da Suzana Mančić odiše neodoljivim šarmom u svom kupaćem kostimu. Ovo služi kao jasan dokaz njenog uspješnog podmlađivanja postignutog kombinacijom pravilne ishrane, dosljedne fizičke vježbe i različitih terapijskih metoda.