Prije dvadesetak godina, kada su se Zdravko Čolić i Aleksandra vjenčali, mnoge je to iznenadilo. Razlog tome je uvriježeno mišljenje da je pop pjevač uvjereni neženja. Naime Čola jejedan od najpopularnijih pjevača u regiji već pet decenija a u mladosti je smatran velikim zavodnikom.

Mladenci su vjenčane zavjete izmijenili na miran način, bez ikakve raskoši i spektakla. Zajednički život nastavili su kao i godinama prije braka, na privatni način, daleko od pažnje javnosti i medija. Dugo vremena Aleksandrina prisutnost u životu glazbenika ostala je nepoznata javnosti. Unatoč tome što je prije vjenčanja bila deset godina u vezi, Zdravko je cijenila svetost svoje intime s Aleksandrom i njezinim najdražima, što svjedoči o njezinoj važnosti.


Tema njegovih romantičnih veza s poznatim ženama bila je predmetom nagađanja, no vjerojatno su ta nagađanja neutemeljena i takva i ostaju. No, poznato je da su brojne žene iz cijele bivše Jugoslavije, neke javnosti poznate, a neke ne, izrazile želju da stanu uz njega pred oltar. Tijekom  jednog intervjua  glazbenik se prisjetio jednog razdoblja iz svog života. Primao je bezbrojna ljubavna pisma, ponude, a imao je i susret s mladom Makedonkom koja je u njegovu obiteljsku kuću stigla u vjenčanici i s kumom uz sebe, a sve s namjerom da se uda za njega.


Nestrpljiva mlada žena pripremala se za brak, ali nažalost, glazbenik za kojeg se nadala udati nije bio prisutan. Nadalje, Čolina majka je ljubazno podsjetila da njezin voljeni Zdravo, kako ga je od milja zvala, još nije spreman za brak. Ovo je anegdota koju Čola rado prepričava.