Romantične afere Nede Ukraden stalno su plijenile pozornost javnosti, vjerojatno zbog njezine sklonosti da ih drži obavijenim velom tajne.

Kako se ovo ljeto bliži svom 74. rođendanu, slavnoj pjevačici nikada nije nedostajalo obožavatelja. Ipak, čvrsto vjeruje da joj je u životu potreban samo jedan brak.

S nepunih 19 godina susrela se s Milanom Bilbijom, koji će kasnije postati njezin jedini suprug i otac njihove kćeri Jelene. Unatoč velikoj razlici u godinama od 14 godina, njihova se veza stvorila i opstala.

Prva i najdublja ljubav koju sam doživjela bila je s njim. Naše je udvaranje dugo trajalo prije nego što smo konačno razmijenili zavjete nakon zajedničkog desetljeća.

U žudnji za neovisnošću, budući da je moj odgoj bio pod vlašću strogog i patrijarhalnog oca, u biti sam prelazila iz jednog oblika “zarobljeništva” u drugi.

Njihovoj radosti dolaskom kćerkice nije bilo kraja. Odabrali su da odaju počast tetki njenog muža, Jeleni Bilbiji, pionirskom glasu Radio Beograda, tako što su kćer nazvali po njoj.

Osnovali smo novi dom u novom stanu, ali nažalost, unatoč našoj dubokoj privrženosti, naše suprotstavljene osobnosti i rutine na kraju su dovele do rastave – kako je otkrila pjevačica.