Milena Popović, inače državna tajnica u Ministarstvu turizma i mladih, a prethodno je bila u braku s političarem Oliverom Ivanovićem, već je dugo u ljubavnoj vezi s Igorom Jurićem, predsjednikom Centra za nestalu i zlostavljanu djecu. produženi vremenski period. Javnost je i dalje fascinirana njihovim odnosom na koji su, čini se, utjecala izazovna osobna iskustva koja su ih spojila. Iako su u zajedničkom društvu pronašli utjehu i međusobno razumijevanje, čini se da su osjećaji jedno prema drugome i dalje jačali, što dokazuje i nedavna Milenina gesta.

Igor je nedavno napunio 50. rođendan, au čast te prilike njegova je druga osoba priredila proslavu iznenađenja s najbližim prijateljima. Proslava je uključivala obiteljsku večeru, rođendansku tortu i svečane dekoracije. Osim toga, Milena je sastavila dirljivu poruku koju je poslala slavljeniku za uspomenu. Milena je na svoju radost čestitala rođendan napisavši: “Hvala ti što si me oživio. Tvoja žena te voli zauvijek.

Popovićeva prisutnost konstanta je u našim svakodnevnim životima, bilo da je riječ o njezinu poslu ili romantičnoj vezi koja je bila vrlo popularna. Za razliku od njih, bivša supruga Igora Jurića odlučila se u potpunosti maknuti iz javnosti, ostavljajući vrlo malo informacija o svom privatnom životu. Unatoč najtežem životnom izazovu, ostala je zapamćena kao žestoka i izdržljiva osoba koja je svu svoju energiju usmjerila prema kćeri Saški. Saška pak koristi društvene mreže kako bi prikazala posebne trenutke koje dijeli s majkom.

U kolovozu je svojoj prijateljici čestitala pedeseti rođendan. Mnogi su primijetili da ne bi točno pogodili njezine godine. Mirjana, koju je moguće prepoznati po kratkoj kosi, djeluje izrazito mladoliko. Promatrači su čak komentirali da sada izgleda zanosnije nego ikad prije. Modne preferencije vrlo su subjektivne i stalno se mijenjaju. Milena, na primjer, ima sklonost prema crnoj odjeći, koju povremeno nadopunjuje živim elementom. Njena odjeća često ima čipku, koja privlači pozornost na njeno bujno poprsje. Nasuprot tome, Mirjana se opredjeljuje za ležernu modu koja utjelovljuje njezinu autentičnost. Ona voli jedinstvene kombinacije odjeće, poput udobnih traperica, laganih bijelih hlača te pastelnih ili živahnih topova i majica. Na mnogim njezinim fotografijama može se vidjeti i u sportskoj ležernoj trenirci.

Oglasi - Advertisement