Borka, majka trenutno najpopularnije pjevačice u regionu Aleksandre Prijović, konačno je progovorila o nedavnim vijestima o promijenjenom stanju njene kćerke.

Tijekom niza od pet koncerata u Osijeku, fanovi popularne glazbenice Aleksandre Prijović nisu mogli ne primijetiti suptilnu izbočinu na njezinom stomaku, zbog čega se uvelike spekuliralo o mogućoj trudnoći.

Ovaj razvoj događaja brzo je zaokupio interes javnosti, izazvavši bujicu komentara na raznim platformama društvenih medija. Povodom ovih rasprava, Prijovićkina majka Borka Mihajlović odlučila je da se pozabavi ovim pitanjem.

Borka je, iako je izrazila zadovoljstvo zbog još jednog unuka i povećanja obitelji, odlučno demantirala šuškanja o kćerinoj trudnoći i tako prekinula sva nagađanja.

Aleksandrina majka, kako prenose mediji izrazila je nestrpljivost i uzbuđenje, izjavivši da bi jako voljela sudjelovati. Međutim, do sada nije bilo pomaka u tom pogledu.

Podsjetimo, Aleksandra Prijović, glazbena senzacija, kontinuirano širi doseg slave u Hrvatskoj. Nakon niza vrlo uspješnih nastupa, Prijovićka se nametnula kao najtraženiji regionalni pjevač današnjice.