Ispovijest ove žene je izazvala veliku buru na društvenim mrežama. Naime 65-godišnja baka provodi nekoliko dana svaki tjedan brinući se o svoje dvoje unučadi u  neurednom domu jer njezina snaha odbija počistiti. Unatoč ljubavi prema unucima, baka se suočava s poteškoćama zbog nesređenog okruženja i nije sigurna kako dalje. Ova baka kaže da ima dva šarmantna unuka, jednog koji ima skoro četiri godine i drugog koji je nedavno proslavio prvi rođendan. No, baka također otkriva da se lako umori i da ima artritis u koljenima.

Baka kaže da je, osim što čuva unuke dva dana tjedno dok joj je sin na poslu i radi nekoliko večeri svaki tjedan od kuće, dobrog zdravlja. Iako joj je šogorica na porodiljnom dopustu, a stariji unuk ide u vrtić, baka ne prima naknadu za usluge dadilje, što joj je prihvatljivo. Unatoč okolnostima, trenutna situacija je daleko od savršene. Baka smatra da su njezin sin i snaha zapravo prilično neuredni pojedinci. Dom mlade obitelji u rasulu je. Kuhinja, omaleni prostor, posebno je neuredna. Oba su sudopera prepuna neopranog posuđa, što ih čini neupotrebljivima. Skučeni pult prekriven je gomilom prljavih dasaka za rezanje, posuđa, posuda za van, oštrih noževa i otvorenih kutija sa žitaricama. Ploča za kuhanje je slično pretrpana. Iz ormara vise dvije-tri vreće smeća. Ispred mikrovalne pećnice hrpa raznoraznih stvari. Upada u oči nedostatak ručnika i kuhinjskih krpa.

Dnevni boravak je prilično pretrpan raznim predmetima poput prljavog posuđa, iskorištenih šalica za kavu, praznih limenki, pa čak i zaprljanih pelena. Stolić za kavu je njihova blagovaonica, ne ostavljajući mjesta za pravi stol. Igračke su razbacane po malom dnevnom boravku i stvaraju nered. Osim toga, dvije košare čiste, ali rasklopljene odjeće stoje ondje tjednima, stvarajući nered. Baka je komentirala kako stanje kupaonice nije tako loše kao stanje u dječjim sobama. “Međutim”, dodala je, “roditeljska spavaća soba je potpuni nered.” Ispričava se zbog podužeg popisa pritužbi, no objašnjava da je to nešto s čime se susreće kada čuva svoje unuke. Nered i haos čine situaciju izazovnom i neugodnom.

Baka izražava zabrinutost zbog ponašanja svoje snahe. Zbog njene osjetljivosti, baka osjeća potrebu šutjeti jer bi svaki njezin komentar mogao potaknuti snahu da sinu šalje poruke na posao i tako ga uznemiri. Baka dijeli njezinu zabrinutost zbog pasivnog držanja svog sina, navodeći da je on netko tko pod svaku cijenu izbjegava sukob. Baka spominje i uvriježenu frazu “sretna žena, sretan život”, koje se, čini se, drži i njezin sin. Govornica dodaje da se njen sin bavi fizički zahtjevnim poslovima, dok snaha većinu porodiljnog dopusta provodi skrolajući po društvenim mrežama. “Ona većinu dana provodi sjedeći i gledajući videozapise na TikToku. S druge strane, ja provodim vrijeme igrajući se s bebom. Iako je ona majka puna ljubavi i brige, dobro se brine za svoje sinove, pruža im hranjive obroke i čisti pravila, sklona je biti distancirana kada je u pitanju interakcija s njima.Zato se brinem za svoje unuke, kako bi se imali s kime igrati, razgovarati i razvijati svoje socijalne vještine. Kulinarsko umijeće njene snahe ostaje misterij, jer povremeno spravlja izvrsna jela, a često pribjegava i dostavi hrane. Financijska ograničenja za njih su stalna borba. Obeshrabrena sam vječnim neredom u njihovom životnom prostoru. Kako se moja šogorica sljedeći mjesec vraća na posao, ja ću preuzeti veću odgovornost u brizi za svoje unuke. Pretpostavljam da će se kaos samo pojačavati”, zaključuje ova predana baka, koja njeguje svoje unuke, ali nije sigurna kako dalje.