Sin Dare Bubamare i Milana Kesića velikom je brzinom stasao u mladića. Kosta je na pragu četrnaestog rođendana i akademski je primjer svojim vršnjacima. Dara koja ima prilično buran ljubavni život svog sina uvijek stavlja na prvo mjesto.

 

Moje najveće postignuće u životu je moj sin Kosta. Pohađa školu engleskog jezika u Beogradu i tečno govori engleski, francuski i španski. Posebno mi je draga činjenica da ima i srpski i francuski pasoš. Kao ponosna majka, ne mogu se ne pohvaliti svojim sinom, koji mi je ujedno i najdraži suputnik.

Pjevačica koja je nastupila u jednom klubu bila je u društvu svog nasljednika, koji postupno počinje pratiti svoju majku iu večernjim izlascima, a sve je kulminiralo ugodnom večeri za sve. Tijekom nedavnog intervjua, Dara je ispričala da je njezin sin postao prilično ambiciozan kako je odrastao. Među njegovim interesima su vaterpolo i atletika, a posvećen je usavršavanju u oba sporta. Dara je napomenula da je primarna težnja njenog sina da učini svoje roditelje ponosnima, a on se nada da će to ostvariti tako što će ostvariti svoj san da u budućnosti postane poznati nogometaš.

Sin Dare Bubamare je stasit i atraktivan mladić koji nevjerojatno podsjeća na svog oca Milana. Unatoč Darinoj sklonosti da svog sina drži podalje od očiju javnosti, povremeno na društvenim mrežama podijeli njegove djeliće, što je potaknulo brojne komentare o njegovoj sličnosti s ocem. Podsjećamo, Dara je, kako bi prioritet dala sinu Kosti, raskinula brak sa Milanom, bivšim suprugom. Unatoč tome, uspjela je s njim održati srdačan i prijateljski odnos.