To što je Jelena Karleuša zadirkivala Aleksandru Prijović izazvala je veliku buru na društvenim mrežama, o čemu se priča već nekoliko dana. Nakon Prijovićevog trijumfalnog trećeg koncerta u Štark areni, Karleuša se nije libila iznijeti i svoje mišljenje o Prijinoj glazbi. Nazvala ga je “smećem” koje je stvorila “prije mnogo vremena”. Osim toga, Karleuša je na sličan način komentirala i Lepu Brenu, zadržavši kritički ton. Čini se da je u posljednje vrijeme Karleuša posebno svađalački raspoložena i stalno ulazi u sukobe sa kolegama.

Nakon što je podržala stav komentatora njezine priče na društvenim mrežama, koji je Prijovćku označio kao “nekarizmatičnu”, a Brenu kao “huškačicu traša”, uslijedila je salva novih reakcija. Od tada je još jednom iznijela svoje mišljenje, ovoga puta fokusirajući se na Brenin modni odabir. JK je na početku svoje uvjerenje izrazila snažnom izjavom: “Ko je odgovoran za oblačenje moje drage Brene i zašto oni nisu zatvoreni zbog svojih djela?” Zatim je nastavila govoriti energičnije, naglašavajući svoju tvrdnju.

JK je upozorila svoje kolege glazbenike da budu oprezni s prevarantskim dizajnerima, prepričavajući vlastito iskustvo s Borisom Demondeom. Prema JK, Demonde je navodno uznemiravao pjevačicu. Unatoč tome što nije dizajner, pokušao je doći na audiciju za JK-in koncert kao svirač, nadajući se da će je upoznati kao obožavatelj.

Iako nije prošao audiciju, Demonde je JK poslao neke lančiće koje je napravio, a ona se sažalila dajući mu hranu. Međutim, Demonde je tada počeo izmišljati priče o njihovoj vezi, poput druženja s JK i brige za njezinu djecu. JK je na kraju prekinula veze s Demondeom zbog njegovog lažnog ponašanja.