Vera Čukić je kroz svoju karijeru uporno plijenila pozornost javnosti svojim upečatljivim izgledom. Kao novopečenu glumicu često su je smatrali najzadivljujućom od svojih kolegica, a njezin zadivljujući talent osigurao je da izbjegne zamke koje često zadese druge lijepe kolegice u industriji. Osim zadivljujućih izvedbi na filmu, televiziji i kazališnim daskama, tumačila je i nekoliko složenih i potresnih dramskih uloga. Njezin izvanredan rad u ovim ulogama nagrađen je brojnim prestižnim nagradama. Današnje kolege jako je cijene i iskazuju joj najveće poštovanje. Ona je jedna od glimca koja je ostavila neizbrisiv trag u srpskom glumištu.

Nedvojbeno, Vera je dugo boravila u kući, točnije otkako je preminuo njen suprug, dramaturg Gordan Mihić. Zimi je stanovala u stanu u srcu grada. U proljeće se preselila u vikendicu na selu u blizini Grocke kako bi uživao u mirnom i ugodnom okruženju. Nedavno ju je Ivana Mihić, njezina kći i inspiracija, uvjerila da prošeće vani  kao što to čini s vremena na vrijeme.


Majka i kći ponovno su posjetile nekadašnje utočište, stari restoran u koji su dolazile dok je Gordan još bio živ. Nakon što je neko vrijeme bio zatvoren, objekt je renoviran. Kao vjerni posjetitelji, odazvali su se pozivu da prisustvuju svečanom ponovnom otvorenju, te su se za uspomenu fotografirali s vlasnikom. Ivana je na svom Instagram profilu podijelila sliku ne sluteći da će ju zasjeniti Vera koja je pokupila sav fokus i oduševljenje njezinih pratitelja.


Pratitelji prelijepe glumice izrazili su divljenje njezinoj majci, ističući kako je izgleda imuna na starenje. Iako je istina da je malo smršavjela, njezine crte lica, frizura i topao osmijeh ostali su nepromijenjeni i u svojim uobičajenim položajima. Doznavši za godine Vere Čukić, mnogi su se brzo okrenuli internetu kako bi otkrili istinu. Zapanjujuće je otkriveno da će ona u prosincu napuniti 85 godina. Svoje deveto desetljeće nosi neopisivom ljepotom, izgledajući zaista fenomenalno. Brojni pojedinci komentirali su kako bi je voljeli vidjeti u nadolazećem projektu.