On je jedan od najpoznatijih glumaca mlađe generacije u Srbiji. Sve donedavno nije se znalo gdje se nalazi rezidencija Gordana Kičića i njegove supruge Zorane. Glumac je privatni život svoje obitelji skrivao od novinara, sugerirajući da su njegovi osobni poslovi zabranjeni te da svojim nastupima na ekranu gledateljima pruža sve što im je potrebno.

Bez ijedne objavljene fotografije Gordanovog prebivališta u više od dvadeset godina njegova rada, jasno je da njegova partnerica i njihov krug prijatelja, koji par iznimno cijene, dijele njegove osjećaje. Prije nedavne pojave na Instagramu, izgled uobičajenih kućnih prostora kao što su kuhinje, kupaonice, spavaće sobe i dnevne sobe ostao je misterij široj javnosti. Međutim, ova je objava bila toliko zapanjujuća da je iznenadila internet.

Prema glasinama koje kruže tabloidima, Gordan je navodno objavio snimku svoje dnevne sobe s namjerom. Ovaj post daje djelomičan uvid u to kako bi njegov stan u Beogradu mogao izgledati. Glumac je na objavljenoj fotografiji prikazan kako sjedi u crnoj fotelji, udobno zavaljen. Iza njega su police pune knjiga, raznih suvenira i okvira za slike.

Detalji o Kadaru, koji je bio smješten iza njega, bili su  nejasni, ali za njegove odane sljedbenike to je bilo više nego zadovoljavajuće. Naiem mora se uzeti u obzir da je ovo prvi put da je podijelio snimke i fotke iz svog doma što je donekle zadovoljilo znatiželju nejovih fanova.  Nadamo se da će Gordan u nekom trenutku u budućnosti javnosti predstaviti svoje nasljednike. Međutim, presuda o tome hoće li se to dogoditi ili ne leži u rukama vremena.