U početku se za Vesnu Dedić smatralo da je jedna od onih žena koje se zbog svoje prirodno atraktivne građe ne moraju brinuti o zdravoj prehrani. Međutim, nedavna otkrića pokazuju da to nije posve točno. Čini se da Vesna Dedić ima dugogodišnju prehrambenu rutinu koja najviše odgovara voditeljici “Balkanske ulice”, jer otvoreno priznaje da uživa u kuhanju.

Priznajući svoj bračni status, ona priznaje da ne živi u zajednici. Nadalje, nedostajalo joj je vodstvo majčinske figure, poput majke ili svekrve, koje bi je uputile u pripremanje kuće. Kao rezultat toga, ona tvrdi da je samoobrazovana u tom pogledu. Njezina težnja za stalnim kuharskim usavršavanjem preobrazila ju je u iznimnu kulinarsku umjetnicu. Prijatelje često poziva u svoju rezidenciju u blizini Liona, a kuhanjem se posebno oduševi kad se njezina voljena ljubimica Lenka vrati iz inozemstva.

U popularnoj emisiji koja zadire u skrivene aspekte ženskog života spremalo se jelo Džambolaja. To je jednostavan recept koji se može napraviti od ostataka sastojaka iz hladnjaka. Prvo u tavu ulijte šalicu maslinovog ulja i zagrijte ga. Kad se zagriju, dodajte kockice starog kruha i režanj češnjaka te pržite dok ne porumene. Zatim prebacite kruh i češnjak na tanjur. U istu tavu dodajte još maslinovog ulja, luk narezan na kockice, poriluk, šampinjone, 1 crvenu papriku narezanu na kockice, 1 nasjeckanu tikvicu i 1 nasjeckani patlidžan, pazite da budu sitno nasjeckani. Stavite kruh natrag u posudu i sve zajedno miješajte dok se kruh ne prekrije. Na kraju u smjesu dodajte četiri cijela jaja i miješajte dok se ne umute. Jelo odmah poslužite.

U slučaju da nemate sve potrebne sastojke, ipak je moguće koristiti samo slaninu i jaja ili ono što vam se trenutno može nabaviti u hladnjaku. Održavanje kondicije prioritet je Vesne Dedić, a presudnu ulogu u tome ima njezina prehrana. Pridržava se stroge rutine konzumiranja obilnih obroka za doručak, ručak i večeru, uz povremene dodatke za slatkiše. Međutim, čak i uz svoje popustljivosti, ona se strogo pridržava određenih pravila kako bi osigurala da ostane u dobroj formi. Vesna je izjavila da je Chronocook za nju neprocjenjivo bogatstvo jer joj je omogućio da postigne željenu tjelesnu građu bez napadaja gladi prvi put u životu. Posljednje dvije godine bila je u veseloj romantičnoj vezi s poletnim liječnikom, a čini se da njihova veza svakim danom postaje sve jača.

Oglasi - Advertisement