Bila je 1900. godina kada je ova fotografija snimljena unutar zidova povijesnog mlina u Belfastu. Uvršten u gradsku galeriju, upravo ovaj predmet od objave izaziva nelagodu kod pojedinaca, prvenstveno zbog neobjašnjivog elementa prisutnog u sastavu.

Na fotografiji skupina od 15 žena stoji zajedno, samouvjereno prekriženih ruku. Zanimljivo je da se može uočiti misteriozna ruka koja leži na ramenu žene koja se nalazi s desne strane.

Identitet vlasnika ruke ostaje zbunjujuća enigma, ostavljajući sve znatiželjnima i zaintrigiranima. Neobičnu fotografiju prikazanu u ovom članku nedavno je podijelila Linda Donelli, unuka mlade djevojke snimljene na slici.

Otkrivena je među stvarima njezina oca, gdje je bila pažljivo čuvana. Pridružite nam se dok istražujemo intrigantnu pozadinsku priču ove zagonetne slike:

Može li biti spektralna prisutnost uhvaćena na ovoj slici ili je to jednostavno trik oka? Obratite pažnju na prste koji se oslanjaju na djevojčino rame, a njihovo porijeklo ostaje dvosmisleno.

Nedavno se ponovno pojavila fotografija koja prikazuje mlade žene kako rade u tvornici platna prije više od jednog stoljeća, zahvaljujući članu obitelji koji ju je podijelio s web-stranicom Belfast Live.