U Splitu se dogodio tragičan incident u kojem je brutalno ubijen mladi hrvatski nogometaš koji se uzdržavao i radeći u stričevoj teretani. Kao rezultat toga, vlasti su uhitile 31-godišnjeg muškarca i njegovo dvoje braće u vezi sa zločinom.

Prema tvrdnjama osoba koje su upoznate s osumnjičenikom, on je više puta privođen zbog tučnjava, krađa, izazivanja nereda i kaznenih djela povezanih s drogama.

No, zabilježeno je više od trideset incidenata, a ostaje nejasno koliko je zapravo vremena proveo u zatvoru, jer se čini da nikada nije istinski otišao s ulice.

Nedavno se pojavio video koji bilježi tragični incident, snimljen iz perspektive obližnje zgrade. Na snimci se vidi kako osumnjičeni za ubojstvo stoji nepomičan, s nožem u rukama, dok kraj njega leži ranjena žrtva.

Nažalost, mladić nije izdržao ozljede te je preminuo tokom transporta u bolnicu. Braća ubojice su u panici očajnički vukla beživotnog mladića za ruku, ali on je ostao bez reakcije, ne dajući znakove života.

U stanu osumnjičenika za ubojstvo policija je otkrila nož kojim je mladić smrtno ozlijeđen. Nož je dug ukupno 37 centimetara, a samo oštrica ima raspon od 24 centimetra.

Oglasi - Advertisement