U Beogradu je u noći između subote i nedjelje život tragično izgubio 23-godišnji srpski reprezentativac i MMA borac Stefan Savić. Lokalne vlasti već su identificirale dvojicu napadača i aktivno provode potragu za njihovim uhićenjem.

Kako bi pomogao u istrazi, MUP je objavio fotografije i identitete umiješanih osoba, apelirajući na građane da sva bitna saznanja prijave policiji.

Prema informacijama našeg izvora, vjeruje se da je oštećeni Savić poznavao napadače i da je s njima već bio u sukobu. Prema riječima očevidaca, do prve svađe došlo je između Stefanovog prijatelja i jednog od napadača, zbog čega je Stefan intervenirao kako bi zaštitio svog prijatelja.

“Kako bismo iskazali svoju zahvalnost, planiramo posjetiti bolnicu i osobno se zahvaliti hrabrom pojedincu. Dok je pokušavao pomoći Stefanu, junak je neočekivano napadnut od strane napadača, što je rezultiralo s višestrukim ubodima.

Srećom, njegovo stanje se stabiliziralo, a mi smo u potpunosti predani pružanju svake potrebne pomoći, uključujući i davanje krvi. Naš najveći prioritet je osigurati njegov brzi oporavak, jer on je primjer pravog herojstva.” – rekao je Borislav Ćosić, trener tragično preminulog MMA borca.

“Stefan ih se namjerno klonio zbog njihovog sukoba, ali sudbina je imala drugačiji plan jer su se slučajno našli u istom klubu. Kako su tenzije rasle, uslijedila je svađa, a Stefan je bio daleko od poticatelja. Važno je napomenuti da Stefan nije bio zaposlen kao zaštitar u klubu; jednostavno je bio tamo kao gost”, kaže jedan od poznanika sportaša.

Oglasi - Advertisement