U jednom prijestolničkom lokalu održana je promocija pjesme “Put u pakao” zeta Zorice Brunclik, Miloša Vujanovića. A tom prilikom je njegova tašta otkrila kako se slažu njeni zet i kćerka.

“Ono što je uistinu važno je njihova ljubav jedno prema drugome, njihova kompatibilnost i pozitivan ishod. Prvotno uzbuđenje njihove veze je splasnulo, jer su bili fokusirani isključivo na ljubav jedno prema drugom.”

Nakon velike pauze, Vujanović je konačno predstavio iščekivani singl koji je pobrao neizmjerne pohvale cijele publike.

Budući da je Kemiš zaslužan za produkciju dotične pjesme, zanimalo nas je kakva je dinamika te suradnje i je li i zet Zorice Brunclik doživio slične izazove kao ona radeći s Kemišem.

“U melodijama svake pjesme na mojim CD-ima navirale su mi suze na oči, iako je Miloš ostao pribran. To je zato što Miroljub posjeduje urođeno razumijevanje golemih sposobnosti koje leže u svakom pojedincu.

Savjetovala sam Milošu da ili prihvati priliku da uči i napreduje, čak i kada sumnja u vlastite sposobnosti, ili da oslobodi svoje emocije kroz suze i vrati nam se kao da se ništa nije dogodilo. Kad je izjavio da neće pustiti suzu, uvjerila sam ga da ću pustiti suze u njegovo ime.”