Zagrebački koncert renomiranog pjevača Ace Pejovića privukao je veliki broj vjernih obožavatelja, što je rezultiralo iščekivanom i ugodnom atmosferom.

Aco Pejović prikupio je veliku bazu obožavatelja, a među mnogima koji uživaju u njegovim pjesmama su i hrvatski nogometaš Luka Modrić sa suprugom Vanjom.

“Luka, koji nije samo brat, već i blizak prijatelj i fantastično društvo, neko je s čijom obitelji često provodim vrijeme. Tokom našeg prvog susreta spomenuo je svoju sklonost muzici, strast koju dijeli i njegova supruga Vanja.

Taj zajednički interes poslužio je kao temelj našeg odnosa koji je ostao nepromijenjen do danas.”

Pejović je napomenuo da je Vanja, koja je već bila na jednom koncertu, kontaktirala njegovu suprugu i zatražila live stream cijelog večerašnjeg koncerta. Vanja je objasnila da nisu mogli doći na koncert jer su u Madridu pa otuda i želja da ga dožive na daljinu.

Pejović je posebno istakao pjesmu “Sve ti dugujem” kao omiljenu pjesmu proslavljenog nogometaša. Nakon što je 2012. godine sklopio ugovor s FK Real Madridom, Luka Modrić je svoju rezidenciju pretvorio u raskošnu vilu s pogledom na Mediteran koji oduzima dah.