Budite li se često, ako ne svake noći, između 3 i 5 sati ujutro? Unatoč minimalnoj količini hrane i pića prije spavanja, dolazi do neobjašnjivog poremećaja koji remeti san vašeg tijela.

Uzrok iza ovog fenomena je neobičan i gotovo nevjerojatan. Bez vašeg znanja, vaše tijelo vam šalje poruku – čin buđenja tokom ovog vremena označava skrivenu brigu ili značajnu težinu koje se želite osloboditi, ali niste sigurni kako to učiniti.

Ovo buđenje je potaknuto energijom koja izvire iz pluća i osjećajem tuge. Tokom ovog razdoblja vaša svijest se uzdiže, što ukazuje na to da viša sila, najvjerojatnije vaša podsvijest, pokušava uspostaviti komunikaciju.

Ako se tokom noći često budite u različitim intervalima, evo objašnjenja za takve pojave:

Buđenje odmah nakon prvog sna – Ako doživljavate visoku razinu stresa i pokazujete znakove tjeskobe, uključivanje praksi kao što su meditacija, njegovanje pozitivnih misli, bavljenje tehnikama opuštanja i uključivanje vježbi istezanja može pomoći u vraćanju osjećaja smirenosti i promicanju mirnog sna.

Razdoblje između 1 i 3 sata ujutro obično se povezuje s buđenjem. Postoji emocionalni teret koji nosite, bilo da je to potreba da nekome oprostite ili tražite oprost od nekoga. Korištenje vježbi disanja može vam pomoći u održavanju mirnog stanja uma.

Buđenje poslije 5 ujutro, pred zoru: tijelo signalizira navalu energije koja potječe iz crijeva, potičući vas da se pozabavite i riješite sve emocionalne previranja koja vas možda tište.