Proslavljeni pjevač Haris Džinović u ekskluzivnom intervjuu osvrnuo se na temu koja već nekoliko sedmica drži pažnju javnosti. Prije samo desetak dana šokantno otkriće Harisove odluke da raskine brak s Melinom Džinović odjeknulo je poput eksplozivne najave.

Ova neočekivana vijest saznala se tokom njegovog koncerta na Jahorini, gdje je otvoreno pričao o ovoj ličnoj stvari. Prekinuvši sva nagađanja, osvrnuo se na mnoštvo medijskih naslova koji su proteklih dana dominirali novinama i internetskim portalima.

“Radije bih se suzdržao od bilo kakvih komentara u ovom trenutku. Raspitivanje o ličnim stvarima nema svrhe; stoga nema razloga tražiti takve podatke od mene. Pisana riječ nema nikakvog utjecaja na mene jer ja ostajem nezahvaćen njezinim sadržajem zbog nedostatka istine.”

Pjevač je šturo odgovorio izrazivši nevoljkost za bilo kakve izjave po tom pitanju. Međutim, nastavio je s pitanjem o reakciji svoje djece na tu situaciju. “Suzdržavam se od raspitivanja o tome, jer je to tema o kojoj svjesno izbjegavamo razgovarati.”

Pjevač je priznao njihovu neupućenost i savjetovao da se za informacije pita Melinu ako nekoga zanima ova tema. Većinom imam tendenciju ostavljati sjećanja u prošlosti. Prošlost ostaje netaknuta i nepromjenjiva, ne ostavljajući nam mogućnost da promijenimo njen tok.

Oglasi - Advertisement