Prošle godine Enesa Begovića, nekada poznatog po vedrom ponašanju i zaraznom osmijehu, zadesila je potresna tragedija kada je tragično izgubio sina. Od tada je nekadašnji radosni izraz njegova lica tijekom nastupa zamijenio neodoljiv osjećaj tuge.

Pjevač se potpuno povukao kako iz medija, tako i iz javnog života, ostavivši iza sebe drage trenutke sreće koji su svima ostali urezani u sjećanje. Kroz oči pune suza, Begović se posljednji put oprostio od sina, obećavši mu vječnu ljubav.

Podsjećamo vas da je Armin preminuo u dvadesetdevetoj godini života na sarajevskoj Infektivnoj klinici, nakon što je bolest s kojom se godinama borio ponovo izbila na površinu.

U današnje vrijeme samo nekolicina pjevača može s ponosom tvrditi da su jedinstveni stajlinzi rezultat vlastitog umijeća, a Enes Begović je svakako jedan od njih.

Begović se dosljedno izdvajao svojom sposobnošću odabira vlastitog jedinstvenog stila, o čemu svjedoče fotografije u njegovim albumima starim više od dvadeset godina, ukazujući na njegovu predanost praćenju trendova.

Jedan od albuma koji pokazuje njegovu dosljednost je  “Tako te volim”. Pokazujući svoju neustrašivost u prihvaćanju promjena i prkošenju društvenim očekivanjima, samouvjereno je nosio elegantan krem ​​i zlatni sako, dokazujući da se ne boji odstupiti od norme.