Cecin sin imao je brojne bivše ljubavi, od kojih su neke dobro poznate javnosti, ali često se zanemaruje da je i sama bivša djevojka Veljka Ražnatovića i voditeljice Ksenija Bujišić.

Romansa koja se odvila 2016. godine izazvala je značajan interes javnosti, navodeći dvije uključene osobe da sudjeluju u zajedničkom intervjuu u kojem su otvoreno podijelile zamršene detalje svoje ljubavne priče.

“Veljko, mladić koji je ne samo naočit, nego i kulturan i talentiran, prirodno privlači pažnju žena, što je sasvim razumljivo. Kao njegova djevojka, svakako cijenim njegovu privlačnost.”

Ksenija je tada izrazila povjerenje u sebe, svoj život i svoju odluku, priznavši da su i pozitivne i negativne primjedbe neizbježne. Izjavila je kako nema nikakvih problema s bilo kakvim komentarima koji se tiču ​​njihove ljubavi, jer je ostala uporna u svojim uvjerenjima.

Nakon što je s nepune četiri godine debitirala pred kamerama, bivša partnerica Veljka Ražnatovića je postala televizijska voditeljica Informera. Trenutno udata i ima kćer i sina.

“Od trenutka kada sam ugledao Kseniju, bio sam očaran njenom neusporedivom iskrenošću i blistavim osmijehom. Između nas je postojala neosporna hemija kojoj jednostavno nisam mogao odoljeti. U ovim početnim fazama, možda zvuči apsurdno, ali ne mogu se otresti osjećaja da je to nekako suđeno.”, govorio je tom prilikom Veljko.