Nakon pronalaska beživotnog tijela Nusreta Destanovića u obližnjem bunaru u Sjenici, nadležni organi su pokrenuli istragu zbog evidentnih tragova nasilne smrti. Izvori upoznati s istragom koja je u tijeku sugeriraju da je motiv iza ovog tragičnog incidenta vjerojatno ukorijenjen u zločinu iz strasti.

E. DŽ. (2005.) uhapsili su pripadnici MUP-a u Novom Pazaru. Prema očevidu E. DŽ. i S. Z. (1997.), za njima policija aktivno traga od 8. februara. Utvrđeno je da su oni oštrim predmetom usmrtili Destanovića, a njegovo tijelo bacili u neiskorišteni bunar koji se nalazi u obližnjem selu Međugorje, nedaleko od Sjenice.

Također, postoji sumnja da je E. H. pružio utočište S. Z. nakon počinjenja kaznenog djela. Policija je po nalogu tužiteljstva lišila slobode R. H. (1997.) iz Sjenice, zbog osnovane sumnje da je počinila kazneno djelo neprijavljivanje planiranja kaznenog djela.

Prvoosumnjičeni, i R.H. bili su u braku. Kako se navodi, između Destanovića i R.H. dolazilo je do sporadičnih druženja, što je kod S.Z. izazivalo osjećaje zavisti.

Oglasi - Advertisement