Aleksandra Prijović je u jednom trenutku svog života bila jednostavno obična djevojka iz svoje sredine. Međutim, ona je sada najpopularnija i najtraženija pjevačica današnjice. Uveliko se priprema za turneju i koncert u Areni.  Svoje je formativne godine provela u Belom Manastiru, s majkom Borkom Mihajlović (49) i danas pokojnim djedom nakon razvoda majke od oca Nedeljka Prijovića.

Izvor glazbenog talenta i istančanog sluha Aleksandre Prijović nalazi se u njenoj majci Borki, koja je također bila pjevačica. Aleksandrini roditelji poticali su je da krene majčinim stopama i podržavali njene težnje. Svoj proboj ostvarila je sudjelovanjem u glazbenom natjecanju “Zvezde Granda”, koje ju je vinulo u slavu. Kao što je više puta naglasila, za sve što je postigla u karijeri zahvaljuje svojoj majci. Kao djetetu, nedvojbeno joj je nedostajao odsutni roditelj, baš kao i svakom djetetu. Osjećaj je bio obostran, jer kada je situacija bila obrnuta, i drugom roditelju je nedostajalo njegovo dijete. Jedinstvo je lijep koncept, ali kada ne uspije, tako je najbolje. Kako je rasla, shvaćala je i prihvaćala situaciju. Svaki roditelj je sposoban učiniti sve za svoje dijete, nikada ne odustajući od njega. Borka, hrabra i čvrsta žena, oduvijek se tako ponašala, iako joj je kći sada udata i ima svoj život. Borka ostaje nepokolebljivo posvećena Aleksandri.

U jednom ili onom trenutku, neizbježno ću umrijeti, kao i svi mi. No, moja kći je nadmašila sva moja očekivanja i na tome sam zahvalna Bogu. Ne osjećam se tako samo zbog njezine nedavne slave i uspjeha – zahvalna sam na osobi u koju je izrasla kao mlada žena, kao moje dijete i kao ljudsko biće. Ovakvo mišljenje je na kraju svoje izjave podijelila i Borka, majka Aleksandre Prijović.

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=2122915304403204&set=a.158453404182747&type=3&ref=embed_post

Aleksandra Prijović održava pozitivan odnos s očevom drugom suprugom.
Osim brojnih hitova i zadivljujućih vokala, Aleksandru Prijović intrigantnom čine i njezine zapažene obiteljske veze s roditeljima Borkom i Nedeljkom, svekrom i svekrvom Brenom i Bobom te suprugom Filipom Živojinovićem tema za medije. Kao pjevačica neupitnog talenta, već je četiri godine u sretnom braku i nerijetko je iskazivala ljubav i divljenje svojim roditeljima koji su joj pružili veliku podršku pri ulasku u pop glazbenu industriju. Nedeljko je 2018. godine prisustvovao vjenčanju Filipa i Aleksandre, a tokom tog događaja u javnosti je viđen sa svojom partnericom Lelom Prijović. Unatoč tome što nije poznat po tome što se dobro snalazi u medijskim okruženjima ili je fotogeničan, uspio je pokazati svoju bolju polovicu. Lela, zanosna crnka, Nedeljkova je druga žena nakon razvoda od Borke Mihajlović. Nekada je živjela u Kuli, malom mjestu u blizini Novog Sada i Vrbasa, u Vojvodini.

Svadbenoj ceremoniji poznatog para bilo je nazočno gotovo 900 uzvanika. Zanosna crna mladenka nije se dvoumila ovjekovječiti trenutak sa suprugom Nedeljkom i Aleksandrom, a mnogi su promatrači primijetili da izgleda mladoliko. Ipak, fotografija na kojoj je Aleksandra zagrljena sa maćehom izazvala je različite reakcije gledatelja, s obzirom da je na svadbi bila i njena majka Borka, s kojom se pjevačica uvijek viđa.

Oglasi - Advertisement