Mediji i javnost trenutno raspravljaju o izgledu Dragane Mirković prije bilo kakvih estetskih promjena. Tijekom svojih mladih godina, folk  umjetnica je naširoko smatrana neusporedivom ljepotom. Međutim, u nekom je trenutku podvrgnuta izmjenama koje su imale ulogu u poboljšanju njezina fizičkog izgleda. To je uostalom vidljivo i na fotkama sa početka njene karijere.

Kako se navodi, Dragana je bila podvrgnuta operativnom zahvatu na nosu. Iako se tvrdilo da je operacija bila medicinski nužna, ona je značajno utjecala na njezin fizički izgled. Ova naizgled neznatna kozmetička izmjena imala je značajan učinak na njezin osobni prikaz. Svi oni koji su je nedavno vidjeli priznaju da je postala još zanosnija, ali očito nije stala na tome.

Nakon detaljnijeg pregleda starih fotografija, postaje očito da je pjevačica bila podvrgnuta stomatološkom zahvatu i da je vjerojatno koristila dodatne prakse ljepote kako bi poboljšala i revitalizirala svoj izgled. Nakon što je pretrpjela estetske promjene, fizički izgled Dragane Mirković znatno se razlikuje od njezine prijašnje ličnosti. Ipak, zadržala je svoj dobronamjerni osmijeh, zadivljujuću karizmu i neosporan talent za pjevanje koji su ostali nepromijenjeni kroz godine.

Oni koji je gledaju kao model često su u čudu kako održava glatkoću svoje kože. Unatoč svojim šezdesetima, ne brine se zbog nesavršenosti, poput bora, i čini se da nema problema s njima. Čini se da će tajna njezinog izgleda koji prkosi godinama ostati neotkrivena. Nažalost, ženska demografija na Draganinoj Instagram stranici neće pronaći postove iz kozmetičkih salona jer ih ona nije sklona dijeliti. Ipak, briljira u prikazivanju slika svoje rezidencije u Austriji, pa čak i cijelih dvorana prepunih posjetitelja koncerta. Nakon što je završila turneju po Australiji, sada se sprema za put u Kanadu. Sljedeći nastup održat će u beogradskoj Areni, a posebno je oduševljena ovim nadolazećim koncertom.