Danas vam donosimo jednu iznenađujuću vijest o jednoj slavnoj medijskoj ličnosti. Nakon dužeg izbivanja, Anđela Đuričić napokon je stigla u Beograd. S njom je i dečko, koji će nakratko boraviti u Beogradu prije povratka u Crnu Goru. U njegovoj odsutnosti, njegovi prijatelji će se pobrinuti za njezinu dobrobit. Anđela je jučer doputovala u Beograd u pratnji dečka koji je uporan u namjeri da je spriječi da se viđa sa Zvezdanom.

Unatoč prijetnjama, Slavnić ustraje u pokušaju da dođe do nje, vođen isključivo željom da je vidi. Nažalost, Anđelin dečko zabranio joj je susrete sa Slavnićem i upozorio je na moguće posljedice ako ne posluša. Planira ostati u Beogradu nekoliko dana prije povratka u Crnu Goru, čvrsto vjerujući da će Anđela pokušati vidjeti Zvezdana. Kako bi osigurao njezinu sigurnost, postavio je svoj tim da pazi na nju.

Iako se kune da sa Slavnićem ne želi ništa, pa ni razgovor, njezin dečko ostaje skeptičan. Anđela je itekako svjesna da bi njegova izdaja dovela do značajnih problema, zbog čega bi osjećala strah od mogućih posljedica. Svaki njezin potez pomno se prati, ostavljajući neizvjesnost oko njezinih sljedećih postupaka. Prema izvoru Republike, njena trenutna situacija je izazovnija u odnosu na vrijeme kada je bila sa Zvezdanom.

Anđela je jučer u Nikšiću napravila saobraćajni prekršaj, zbog čega je došlo do sukoba s policajcima koji su joj izdali kaznu. U pokušaju da izbjegne posljedice, izazvala je scenu, privlačeći pažnju promatrača iz obližnjih lokala. Shvativši da je njezin trud bio uzaludan, pribjegla je pozivu svog dečka u pomoć. Anđela je hitno došla do svog dečka, tražeći njegovu hitnu prisutnost i podršku, jer je bila odlučna u namjeri da izbjegne plaćanje kazne. Unatoč njezinom kontinuiranom hvalisanju i histeriji, njezini napori u izbjegavanju kazne pokazali su se uzaludnim. Drskost koju je Anđela pokazala ostavila je sve u čudu, potvrdio nam je neobjavljeni izvor.