Ako išta može uzdrmati svijet estrade, to su priče o ljubavnim životima slavnih ličnosti. Romantična situacija jedne od najpoznatijih regionalnih pjevačica izazvala je veliku pozornost nakon razlaza s violončelistom Stjepanom Hauserom. Zbog njezine nesklonosti otkrivanju detalja iz osobnog života, sve je veća znatiželja oko javnog predstavljanja novog partnera Jelene Rozge. Kad god je uhvaćena na fotografijama s muškim društvom, to potakne spekulacije i nagađanja oko njezinih romantičnih veza.

U posljednje vrijeme sve je veća znatiželja oko romantičnog života Jelene Rozge. Ova je znatiželja nastala nakon što je tijekom intervjua izrazila svoje zadovoljstvo i ispunjenje odabranom karijerom. Mediji su bili posebno zainteresirani za otkrivanje identiteta njezina dečka, a taj je interes pojačan kruženjem nedavnih fotografija na društvenim mrežama.


Sinoćnjim koncertom Petra Graše otvorena je 11. glazbena manifestacija „San sustipanske noći“. Događaju su nazočili brojni poznati Splićani, među kojima i jedna renomirana pjevačica uz pratnju poznatog pijanista Maksima Mrvice. Maksima je posljednjih godina bilo neuobičajeno vidjeti u javnosti, a zbog njegove prepoznatljive platinasto plave kose ljudi su ga prepoznali. Stoga su ga mnogi isprva zamijenili s novim dečkom Jelene Rozge. No, publika je bila željna sjajne večeri, a pokazalo se da im je Grašo najdraži izvođač, o čemu svjedoči i dolazak na njegov prošlogodišnji koncert u zagrebačkoj Areni.

Nakon što je nekoliko godina posvetio stvaranju svoje karijere u Kini, Maksim se našao pred složenošću roditeljstva. Njegova kći Leeloo rođena je u braku s bivšom suprugom Anom. Nažalost, njihovoj vezi došao je kraj 2012. godine, sklopivši dvadesetogodišnju zajednicu.

Nakon raspada njihovog braka, on učinkovito skriva svoje osobne stvari, držeći tako svoju romantičnu situaciju neotkrivenom, slično kao i Jelenina, koja ostaje na sličan način dvosmislena. Uz to, vrijedi spomenuti da je Mrvica u bliskim odnosima s Graševom suprugom Hanom Huljić. Naime, Hana je bila članica Mrvičinog benda tijekom njihove turneje po Aziji 2015. godine, a nakon toga su nastavili zajedno nastupati. Nadalje, zanimljivo je da je Hanin otac, Tonči Huljić, u više navrata sudjelovao kao tekstopisac za Maksima.