Nika Tošić je stekla značajnu slavu na Tik Toku kao istaknuta zvijezda. Njeni pratioci imaju privilegiju da prisustvuju njenoj transformaciji iz strastvenog sportskog entuzijasta u radoznalu tinejdžerku željnu svega što se dopada mladima. Nedavno je njena publika očarana njenim eksperimentima menjanja imidža, a ona takođe deli neke od svojih inovativnih kreacija za lepotu. I dok njena sestra Atina nema društvene mreže Nika uživa u objavama koje dijeli.

Mlađa ćerka Jelene Karleuše i Duška Tošića nedavno je svojim pratiocima demonstrirala kako da napravi lokne koristeći čarape za uvijanje kose. Ova tehnika poznata je ne samo frizerima i stilistima, već i mladim djevojkama koje žele izbjeći korištenje uvijača ili pegla za kosu koje mogu oštetiti kosu primjenom visokih temperatura.

@frnotnika

It looks okay 😭 #glowup #adrianalima #victoriasecret #victoriasecretangel #hairstyle

♬ original sound – 🎵

Većina pojedinaca smatra da su tornada prilično uznemirujuća, a rijetki se danas odlučuju za mini perm. Za one koji ne mogu doći do frizerskog salona, ​​Nikki ima nekoliko korisnih savjeta za ponuditi. Postizanje savršenih talasa jednostavnije je nego što se misli. Sa samo nekoliko pari čarapa prilagođenih dužini vaše kose i malo strpljenja, možete stvoriti prekrasne spiralne valove uvijanjem vlažnih pramenova oko čarape.

Prvo, važno je da počešljate kosu i koristite regenerator prije nego što nastavite. Zatim zavežite čvor na kraju čarape, s više čvorova što rezultira više kovrča. Prije odmotavanja čarape potrebno je pustiti da se vaša kosa potpuno osuši, a po želji upotrijebite kremu kako biste kovrčama dodali definiciju. Nakon snimka Nike Tošić, komentari gledalaca bili su pomiješani. Neke djevojke su izrazile sumnju, tvrdeći da metoda “nikada ne funkcionira”. Drugi su priznali svoje privođenje, plašeći se da će zbog ove metode izgledati “očajno”. Nekoliko komentatora je dalo i savjete, poput nanošenja ulja ili kreme za poboljšanje rezultata.