Šabana Šaulića sutra bi bio 72. rođendan, ali je, nažalost, kralj narodne muzike preminuo u februaru 2019. godine zbog teške saobraćajne nesreće u Njemačkoj. Njegovi obožavaoci su bili šokirani ovom viješću i danima su se opraštali od njega na društvenim mrežama uz njegove najpoznatije pjesme. Posebno teško je bilo njegoovj porodici, supruzi Gordani, kćerkama Ildi i Saneli i sinu Mihajlu.

Sećanja na proslavljenog pevača opstaju među članovima porodice, a mlađa ćerka Ilda često deli njihove zajedničke fotografije. Očigledno je da je Ilda naslijedila očev talenat i strast za muzikom. Nesumnjivo, dan koji bi obeležio kao svoj rođendan da je živ je izuzetan događaj.

Predstojećeg 6. septembra planiram točiti napitak u kojem si uživao, počastiti tvoju uspomenu tako što ću  ga tebi posvetiti i odsvirati pjesmu “Wave and Foam” koju sam imala privilegiju čuti kako izvodiš uživo u brojnim prilikama. Presrećna sam i ponosna što mogu najaviti da će pjesma debitovati na tvoj rođendan. Tvoja odana pratilja, Ilda, uvijek te drži u svom srcu.


Potresna poruka duboko je odjeknula među Ildinim pristalicama i ogromnom bazom obožavatelja legendarne pop muzičarke. Ilda je nedavno otkrila da planira da ponovo snimi neke od Šabanovih kompozicija kako bi mu odala počast. Prema njenim riječima, ovaj projekat je dugo čekao i morala je smoći hrabrosti da se upusti u njega. Tvoje lice mi je uvijek u mislima, a tvoj glas je konstanta u mojim mislima. Siguran sam da ću sve izvesti na način na koji ćete biti ponosni. Nema sumnje da vaša ćerka gaji nepokolebljivu ljubav prema vama, iznad svega na svetu.

Oglasi - Advertisement