Instagram nalog Tamare Vučić do sada ima 17,4 hiljade pratilaca. Međutim, ovaj broj svakim danom stalno raste. Bez obzira da li se njene objave odnose na njen lični život ili njenu ulogu prve dame, one su ne samo zadivljujuće, već i informativne prirode. Ona je prilično aktivna na ovoj društvenoj mreži i često objavljuje fotke koje imaju veliki broj komentara u kojima se uglavnom nalaze komplimenti njenih pratilaca.

Ovog leta supruga predsednika Srbije bila je veoma cenjena po svojim pedantno kuriranim fotografijama koje su mnogi naišli na dobar prijem. Vidjelo se da joj je zadovoljstvo diviti se prirodnom sjaju naše nacije, družiti se sa svjetski poznatim ženama na brojnim okupljanjima, posjećivati ​​koncerte, modne događaje, filmske premijere… Od kada je otvorila nalog na društvenim mrežama u mjesecu februaru , Tamarina legija pratilaca stalno raste. Međutim, važno je napomenuti da je broj naloga koje prati samo 31.


Na Instagram nalogu Tamare Vučić nalazi se niz zapaženih ličnosti među kojima su Roksanda Ilinčić, modna kreatorka, Milorad Damjanović, glumac, modni brend “Mihano Momos”, Darija Kisić, ministarka, Sloboda Mićalović, glumica, Sting, poznati muzičar, i hevi metal bend “Bon Jovi”. Pored toga, na njenoj listi je i supruga Aleksandra Vučića.


Jedna od prisutnih bila je i poznata folk pjevačica, poznata kao diva u svom polju. Naime, Lepa Brena je jedna od najistaknutijih i najuticajnijih ličnosti na Balkanu. Tamaru prati Brena, a njihovo međusobno poštovanje se pokazalo u više navrata. Osim toga, Brenina promocija čarapa u septembru dočekala je prvu damu kao gošću. Njih dvije su tada zadovoljno pozirale okupljenim paparacima.