Novak Đoković, teniser svetskog glasa, podelio je svoj recept za pravljenje ukusnih i zdravih palačinki.Novak Đoković je u više navrata pokazao svoju nepokolebljivu posvećenost porodici. Usko sarađujući sa svojom suprugom Jelenom, nastoji da njihovu decu Stefana i Taru odgaja kao ugledne, skromne i obrazovane ličnosti. Novak se trenutno nalazi na US openu gdje pokušava da osvoji novi trofej.

Novak i Jelena često ističu značaj sporta i pravilne ishrane. Nedavno smo na TikToku dobili uvid u kuhinju cijenjenog tenisera.Na široko korišćenoj platformi društvenih mreža pojavio se video na kojem Nole pravi palačinke za svog dvogodišnjeg sina Stefana. “Dobro došli svi u kuhinju u kojoj pripremam palačinke bez glutena i šećera. Ove palačinke su isključivo za Stefana, mog dvogodišnjaka koji ih jako voli. Svako jutro pravimo ovu poslasticu za doručak koristeći mješavinu od kinoe, bademovog i pirinčanog mlijeka uz zrelu bananu i jedinstvenu organsku mješavinu sjemenki i žitarica u kombinaciji s mješavinom za palačinke.” Novak Đoković je podelio ovaj recept pominjući svoju svakodnevnu rutinu.

@novakdjokovicj

🎾

♬ original sound – Novak Djoković

Pogledajte video i sami odlučite da li renomirani teniser ima kulinarske vještine koje odgovaraju njegovom talentu na terenu. Procijenite i stanje tiganja dok ste kod njega. Kada su palačinke u pitanju, Novak i Jelena se odlučuju za zdraviju verziju. Međutim, situacija bake Dijane je sasvim drugačija od njihove. Trudimo se da provodimo vrijeme zajedno kad god nam se rasporedi poklope, često u šetnji ili obilasku obližnjeg jezera. Često dolaze u naš dom, što našim unucima pruža osjećaj udobnosti i poznatosti. Posebno uživaju u mojim čuvenim palačinkama.

Prema rečima Dijane Đoković, zahtev za palačinkama od njenih unuka je uobičajena pojava. Unuci često traže ili bezglutenske ili obične palačinke, na šta Stefan duhovito sugeriše da njihova baka, pošto je normalna, treba da ostane obične i pusti one bezglutenske.

Oglasi - Advertisement