Sinoć su se Snežana Dakić i Vladimir Mikić slučajno našli na istoj lokaciji. Dvojac je prisustvovao gradskom događaju, izazvavši priličnu pometnju zbog svoje odgovarajuće bijele odjeće. Nisu svi imali šta da kažu o tome, ali nije bilo nezapaženo da se prethodne noći pojavila bivša supruga Snežane Dakić. Sa njim je bila i nova partnerka koja je bila vidno emotivna, a dogodilo se da su se ukrstili sa Snežanom.

Vladimir Mikić je nedavno za svog novog štićenika odabrao mladu, nepoznatu djevojku. Uprkos netipičnim okolnostima u kojima se našla, budući da je bila u neposrednoj blizini njegove bivše supruge dok je nastupala uz svog partnera, impresionirala je posmatrače svojim sjajnim talentom. Publika je sa radoznalošću posmatrala kako se nastup odvijao.

Treba napomenuti da je bivši suprug Snežane Dakić prošao buran emotivni put, obeležen istorijom više brakova i četvoro dece iz pomenutih brakova. Prvi brak imao je sa Draganom, sa kojom je dobio ćerke bliznakinje, pre nego što je od nje otišao zbog Snežane. Nakon devet godina dugog braka sa Snežanom, koja mu je rodila ćerku Lauru, njihova veza je prekinuta kada se on upustio u vezu sa Jovanom Miljković.

Vladimir je 2017. prekinuo vezu sa Jovanom. Nakon toga uslijedio je razvod koji se dogodio tri godine kasnije. Tokom ovog braka, Vladimir je dobio ćerku po imenu Mila. Kako se navodi, muškarac koji je otac četiri ćerke nedavno je započeo romantičnu vezu sa mnogo mlađom brinetom koja je nepoznata javnosti. Njena zanosna ljepota ga je očarala. Snežana je i ranije bila u ovakvoj situaciji, gde mora da svedoči ćerkinog oca sa novim partnerima na raznim događajima u gradu. Uprkos ponavljanju ovog scenarija, ona je dosljedno pokazivala hrabrost u rješavanju tog scenarija. Čini se da se već i navikla na ovakve situacije.