Najznačajnija ljubavna veza koju je Cece Ražnatović doživjela nakon gubitka supružnika bila je s bivšim partnerom.O tome se nije puno pisalo u medijima jer je Ceca sve držala u tajnosti. Godine 2007. pojavile su se vijesti o Cecinoj novoj vezi, što je označilo prvi put da je bila romantično povezana s nekim nakon smrti njezina supruga. U pitanju je bio Cece Ražnatović, koji je sada njen bivši dečko. Iako Ceca nikada nije potvrdila vezu, kružile su glasine da je on njezina najveća ljubav nakon oca njezino dvoje djece.

U to vrijeme pojavile su se informacije da je Ceca u ljubavnoj vezi s Andrejom Kulundžićem, voditeljem i producentom emisije Najbrzina u kojoj je ona gostovala. Nakon što su je uoči revije u Celju paparazzi uočili na ljubljanskom aerodromu, počelo se šuškati da ju je Andrej uspješno oborio s nogu.

Očigledno je da je bivši dečko Cece Ražnatović uzburkao emocije u njoj. Tome u prilog govori i činjenica da je u tom razdoblju Cece prvi put nakon suprugove smrti priznala da je zaljubljena, ne otkrivajući identitet osobe. U mladosti je Veljko, Cecin sin, gostovao u jednoj televizijskoj emisiji gdje je otkrio da je upoznao Andreja. Video ovog događaja sačuvan je u Hello! arhiva.

Ljubav je već dosegla svoj kraj u ožujku 2008. Brojni pojedinci pripisali su ovaj ishod Andrejevim poslovnim obavezama koje su spriječile njegovu sposobnost da održi sreću. Drugi su pak tvrdili da se Andrej vratio bivšoj supruzi Marini. Nakon toga, Kulundžić je ušao u novi brak, a od tada ga Ceca više nije spominjala, zbog čega je brzo nestao iz javnosti.