Nakon objavljivanja značajne ispovesti Jelene Karleuše na portalu Story, u javnosti je posebno odjeknula rečenica „uložio sve napore da svaki trenutak mog postojanja učini mukotrpnim i da pokaže kakva mi je životna greška“, odgovarajući n apitanje o svo suprugu Dušku Tošiću. Međutim, nakon toga se pojavio nepredviđeni razvoj događaja jer je sada jasno da je njihov razvod gotova stvar.

Duško Tošić, stanovnik i Turske i Srbije, sinoć je primećen na jednom visokom događaju u Beogradu. Konkretno, bio je prisutan u Belom dvoru na ekstravagantnom skupu gde je kompanija Maison Royale u suvlasništvu Dejana Stankovića predstavila svoj najnoviji projekat: King’s Circle Residences. Tokom ovog događaja, Duško Tošić je opušteno prošetao crvenim tepihom u Beogradu i proveo celo veče u društvu svojih prijatelja, koje je ispratio na cenjenu priliku. Publika nije mogla a da ne primeti da i pored okolnosti nije prisustvovao Jeleninoj promociji niti joj pružio podršku, iako su prisustvovale njene ćerke.

U fokusu je pop senzacija Jelena Karleuša još od objavljivanja njenih albuma “Alfa” i “Omega” početkom avgusta. Pažnja javnosti skrenula je sa njenog privatnog života, koji je ranije bio glavna tema razgovora, a sada je fiksirana na njene najnovije pesme, izazivajući nalet komentara. Kao rezultat toga, njena veza sa Duškom je privremeno zauzela pozadinu u javnosti.

Jelena je tokom Story intervjua iskreno govorila i izjavila: Duško je zadao svoju misiju da svaki trenutak mog života učini izazovnim i da pokaže kako je loš izbor biti sa mnom. Osim toga, povremene reakcije javnosti mogu se smatrati izvorom velike motivacije i prkosa. Zbog toga na kraju svoje pesme “Minut” izražavam zahvalnost svima koji su doprineli mom razvoju. Vjerujem da me je kumulativni efekat ovih iskustava učinio jačom osobom, kao što je JK izjavio. Uvidom u fotografije na kojima je Duško vidljivo je da djeluje ravnodušno. Uprkos njegovom nedostatku samopromocije, umjesto toga da se osloni na svog pravnog zastupnika, njegovo samo prisustvo na ovom događaju prenijelo je značajnu poruku.