Nina Badrić, renomirana pjevačica koja je dugo godina aktivna u muzičkoj industriji, o svom privatnom životu ugkavnom n egovori često a nju opširno prate mediji širom regije. To nije ni čudo jer je godinama u vrhu popularnosti. Iako je njen brak s biznismenom Bernardom Krasnićem izazvao značajnu pažnju, bio je kratkog vijeka i završio se razvodom 2006. Od tada Badrić je svoj lični život držala u tajnosti, sve do nedavno kada su je paparaci primijetili u zagrljaju muškarca.

Kako Badrić prelazi u šestu deceniju, čini se da njena zagonetna ljepota svake godine samo raste, kako su mnogi primijetili. Njen Instagram nalog prati skoro pola miliona pojedinaca iz celog sveta, i muškaraca i žena, koji hvale njen zadivljujući glas i fizički izgled. O tome je još jednom svjedočio ogroman priliv komplimenata koje je dobila.

Nina se u prvim danima septembra prepušta užicima primorskog života. Često sa svojim pratiocima deli snimke svog ličnog života, a poznato je da je u poslednje vreme oplemenila svoju estetiku. Još jednom je pokazala svoje majstorstvo elegancije i mode, čak i kada se izležava na pješčanoj obali.

Badrićeva je nedavno podijelila fotografiju na kojoj je u ljetnoj haljini koja je malo toga ostavila mašti. Međutim, vrijedi napomenuti da su takve haljine obično dizajnirane za odjeću za plažu. Haljina je bila pretežno u zemljanim tonovima smeđe i zelene, sa širom gornjom polovinom sa “mišjim rukavima” koji su se sužavali do koljena. Haljina je bila presavijena i imala je istaknut prorez po sredini, koji je naglašavao Ninine atraktivne noge. Odjevnoj kombinaciji dodala je smeđe kožne sandale i sunčane naočale. U svojoj objavi napisala je kratku poruku uz fotografiju. Još jednom, dolazak oluje se nazire na horizontu.