Jedna od najpoznatijih folk pjevačica u Srbiji je Dara Bubamara. Opće je poznato da iza sebe ima dva braka i bogata ljubavna iskustva. No, za razliku od svog prvog supruga Milana Kesića, s kojim je dijelila radost podizanja voljenog djeteta Konstantina i s kojim je ostala u dobrim odnosima, Dara Bubamara izbjegava govoriti o svom prvom suprugu.

Muškarac s kojim se prvi put zavjetovala pred matičarem i koji joj je bio prva ljubav je nitko drugi do Lazar Dugalić, od milja zvani Laki. Unatoč burnim usponima i padovima tijekom njihove petogodišnje veze, obećala mu je vječnu odanost. Dara je 2002. Lakiju na upit za udaju odgovorila potvrdno. Međutim, sutradan je proglašen krivim za krijumčarenje automobila u Njemačkoj. Pjevačica je vatreno stala u obranu svog partnera  Lakija, rekavši da on nije kriminalac i da ne snosi nikakvu krivnju za bilo kakva nedjela. Unatoč teškim okolnostima, sve mu se posložilo. Pjevačica priznaje da je u šest mjeseci zatvora My Laki doživjela ogromnu bol i priznaje da je isplakala više suza nego ikada prije. Ipak, ostala mu je privržena tijekom cijelog njegovog zatočeništva, posjećujući ga svakog vikenda. Pjevačica vjeruje da to što su još uvijek zajedno govori o snazi ​​njihove ljubavi.

Iz njenih biranih riječi vidjelo se da je Dara ubijeđena da je Laki pravi izbor za nju. Posjedovao je osobine vrijedne divljenja kao što su marljivost, fizička privlačnost, romantična priroda i nježna narav. Nadalje, bio je vrlo inteligentan i tečno je govorio tri različita jezika. No, unatoč Darinoj ljubavi prema njemu, njihovoj je vezi na kraju došao kraj.


U samo šest mjeseci Dari Bubamari dogodio se niz događaja koji su joj 2007. godine preokrenuli život. Za to vrijeme njezin prvi suprug postao je bivši, a nedugo nakon toga našla se u novoj romantičnoj vezi s Milanom za kojeg se na kraju i udala. Zbog nedavnog Lakijeva izostanka u javnosti, ostaje misterij od čega bi se mogle sastojati njegove trenutne aktivnosti. Jedini dostupni izvor informacija je njegov “Facebook” profil, koji ne koristi često. Prema priopćenju Predsjedništva Srbije koje je objavio na svom profilu, čini se da je Laki ušao u sferu politike. Dodatno, kako Laki izgleda doznali smo kroz fotografiju snimljenu na proslavi obitelji Đoković, na kojoj je prošle godine bio dragi gost. S obzirom na to da je od njegove ljubavne veze s poznatom pjevačicom prošlo dosta vremena, ne čude Lakijeve fizičke promjene. Unatoč prosijedoj kosi i pokojoj bori na licu, vidljivo je da i dalje zadržava atraktivan izgled.