Bogdan Bogdanović, istaknuti košarkaš, često privlači pažnju kako domaćih tako i međunarodnih medija.  Posebno je u fokusu sada kada se Srbija plasirala u polufinale Mundobasketa. Dok mnogi prate njegova sportska dostignuća, postoje i oni koji su zaintrigirani njegovim privatnim životom, posebno njegovim romantičnim angažmanima. Bogdanović je iskren o svom ljubavnom životu, a opšte je poznato da su mu partneri stalni izvor podrške. Njegova prva i najdublja zaljubljenost bila je usmjerena prema manekenki Anji Škuletić. Početkom 2014. započeli su svoju vezu, koja je na kraju završena u septembru 2015. Tokom zajedničkog vremena, na društvenim mrežama su dijelili brojne fotografije koje nedvosmisleno pokazuju njihovu duboku ljubav jedno prema drugom.

Raskid veze između dvije mlade osobe koje su imale duboku vezu bio je izazovno iskušenje, kao što je nadaleko poznato. Anja je trenutno u braku sa manekenkom Dušanom Šušnjarom i majka je njihovog deteta. Bogdan je pre toga bio u romantičnoj vezi sa srpskom glumicom Jovanom Stojiljković, iako se spekulisalo da se par verio, tu tvrdnju nikada nisu potvrdili. U tom trenutku Bogdan se susreo sa Jelisavetom Orašanin, koja je udata za košarkaša Miloša Teodosića. Jelisaveta je upoznala Bogdana sa svojim kolegom i prijateljem Teom i pozvala ga da pogleda pozorišnu predstavu u kojoj glumi sa Jovanom.

Upoznavši je, Bogdan je odmah osetio naklonost prema njoj, a prepoznao ju je i po ulozi u filmu “Panama”. Nekoliko meseci kasnije, Bogdan i Jovana su viđeni zajedno na venčanju Jelisavete i Miloša Teodosića. Međutim, njih dvoje su se na kraju razišli krajem 2017. godine, a lokalni tabloidi su naveli njihovu fizičku udaljenost kao primarni razlog za njihovo razdvajanje. Bogdan je tokom jesenje sezone 2019. započeo romantičnu vezu sa Olgom Danilović, teniserkom koja je u rodu sa bivšim košarkašem Predragom Danilovićem. Iako nisu bili često viđeni u javnosti, paparaci su ih “uhvatili” na venčanju teniserke Jovane Jakšić preko bare u Americi. Nažalost, 2020. godine pojavili su se izvještaji da je par raskinuo i razišli se.

Nakon toga, slike njega i Ive Blagojevića podijeljene su na društvenim mrežama. Uprkos glasinama, košarkaš se suzdržao od komentara na ovu temu, što je u skladu sa njegovim uobičajenim ponašanjem. Objavu veridbe 29-godišnjeg Beograđanina mnoge žene su naišle na razočaranje. Uprkos tome što je bio privatan o svom privatnom životu, spekulisalo se da je Bogi romantično povezan sa privlačnom američkom manekenkom i dizajnericom Brittany Neta. Nedavno su Bogdan i bivša prva pratilja Miss State of New Jersey zajedno prisustvovali vjenčanju italijanskog košarkaša Danila Galinarija. Da li je venčanje neizbežno, vreme će pokazati.