Janko Tipsarević nekadašnju uspješni teniser i njegova supruga Biljana su već godinama u skladnom braku. Ona se ne pojavljuje često u javnosti ali je aktivna na društvenim mrežama pa njeni fanoci imaju priliku vidjeti šta se dešava u njenom životu. Stručnjaci za ljepotu nikada nisu imali na meti frizure Biljane Tipsarević zbog njezine postojanosti tijekom godina i usklađenosti s popularnim modnim trendovima. Supruga Janka Tipsarevića od kada je postala popularna zadržala je postojanu frizuru. Odlučila se držati živih nijansi, naizmjenično između potpuno plavog izgleda i onog šatiranog.

Opće je poznato da poslove boje i stiliziranja povjerava stručnjacima na tom području. Nije tajna da su za njezinu kosu zaslužni jedni od najtraženijih frizera u gradu koji joj daju i upute o pravilnoj njezi. Tijekom ljetne sezone kosa je sklona velikom trošenju. Zbog dužeg izlaganja sunčevim zrakama kosa postaje suha i oštećena. Za borbu protiv toga optimalno rješenje je početkom jeseni napraviti tretmane koji pomažu u obnovi vrhova kose. Biljana je tako postupila, a onda se odlučila za ekstremniji pristup.

Nakon postupka revitalizacije i hidratacije odlučila je skratiti kosu. Izbacila je prednju resu koju je često uvijala, a time je frizura Biljane Tipsarević doživjela potpunu transformaciju. Kada je dizajnerica odlučila skratiti i ravno ošišati kosu, to je skrenulo pažnju na njezino lice i pobralo prve pozitivne kritike kada se predstavila u rodnom gradu.

Janko je pohvalio izbor svoje supruge, pohvalivši njezinu odluku. Njihova kći Emily izrazila je oduševljenje novom frizurom svoje majke, dok je njihovo najmlađe dijete Noa bilo ravnodušno prema promjeni. Iščekivanje nadolazeće modne kolekcije navelo je neke na nagađanja da je napravljena manja, ali spomena vrijedna izmjena.

Oglasi - Advertisement