Poznati folker Dragan Kojić Keba je već decenijama u braku sa Oljom ali mu ljubavni izleti van braka nisu nepoznanica. Svima je očito da Ljiljana Jevremović, bivša partnerica Dragana Kojića Kebe, neće stati dok se istina ne otkrije. U razgovoru s novinarima iznijela je dosta toga o pjevačevoj nevjeri i njihovoj dugogodišnjoj aferi. Unatoč tome, smatrala je da nije uputno otkrivati ​​određene pojedinosti zbog  njezine kćeri.

Ljiljana je odlučila preispitati nepravde iz prošlosti, unatoč činjenici da je njezino i Kebino izvanbračno dijete sada odraslo i žensko. Dijete trenutno piše i čini se da je suosjećajno s majčinim osjećajima gorčine.Na Facebooku je podijelila sliku improviziranog kostura opremljenog mikrofonom. Uz sliku je bila i njezina pisana poruka: Pravi karakter duha utjelovljuje Dragan Kojić Keba. Ovom gestom razveselila je mnoge. No, ponovno je potaknula rasprave u medijima o burnoj prošlosti folkera. Umjetnik je do prije nekoliko godina slovio za uzornog supruga Olje Kojić s kojom ima dvoje djece: sina Igora i kćer Natašu.


Izjave ove osobe, kako prošle tako i sadašnje, trenutno se dijele na raznim platformama. Jedna od ovih izjava privukla je značajnu pozornost. Bivša partnerica Dragana Kojića Kebe,  otkrila je da pjevač tokom njihove veze nije posjedovao pozamašnu svotu novca. Nadalje, bio je štedljiv i često bi gasio svjetlo u stanu koji je ona platila. S njom je provodio dosta vremena, a ne kod kuće s partnericom Oljom i djecom. Osim toga, osobno je inzistirao da Ljiljana zatrudni.

Navodno je dotična osoba u vrijeme ovulacije bacila kondome kroz prozornjenog  doma. Uvjerena je da je u tom trenutku ostala drugom stanju. Dodatno je naglasila da je pjevača odmah obavijestila o trudnoći,  te da je on bio oduševljen time.