Glumica Katarina  Radivojević se smatra jednom od najljepših žena u javnom životu Srbije. Ona je 2011. godine donijela odluku o inozemnoj karijeri. Izrazila je želju postati glumica u Hollywoodu i raditi na revolucionarnim filmovima koji bi joj donijeli slavu i bogatstvo. Preselivši se u Los Angeles, prisustvovala je raznim audicijama, ali je od samog početka bila svjesna da bi u njezinim godinama bilo teško početi iznova. Najznačajniji izvor podrške bila joj je sestra Jasna, koja je sa suprugom nekoliko godina živjela u Americi.

Glumica odbacuje etiketu zavodnice i negira svaku manipulaciju muškarcima. Čvrsto stoji pri uvjerenju da nijedan pravi partner ne bi zahtijevao od nje da žrtvuje svoju karijeru zbog ljubavi, niti bi je pokušao oblikovati u nekoga tko nije. Umjesto toga, ona cijeni koncept komplementarnosti u vezi, gdje obje strane međusobno jačaju snage i slabosti. Ona vjeruje u ideju pronalaženja savršenog partnera i borit će se za tu osobu kada je bude smatrala vrijednom. Iako sanja o velikoj obitelji i crkvenom vjenčanju, brak joj nije potreban da bi se osjećala potpunom. Ipak, smatra da je ključno biti zadovoljan samim sobom. Ona priznaje da započinjanje novih veza i stvaranje privrženosti s godinama postaje sve veći izazov. Ona također tvrdi da si žene mogu naštetiti praveći kompromise koji proizlaze iz nesigurnosti i straha od samoće, što je stajalište koje osporava.

Romantični partner Katarine Radivojević ostaje nepoznat široj javnosti. Glumica je ostala škrta na riječima o svom trenutnom statusu veze, što je navelo medije da se umjesto toga usredotoče na njezine prošle ljubavne interese. Ipak, novije vijesti sugeriraju da je Katarina Radivojević možda ponovno pronašla ljubav. Ekipa serije “Paparaco lov” uhitila je Katarinu Radivojević i nepoznatog muškarca u zračnoj luci, zbog čega se počelo nagađati da je on njezin novi ljubavni partner.

Potencijalni romantični partner Katarine Radivojević je ugledan sijed muškarac upadljivog izgleda. Kako javljaju mediji, glumica koja je radila na kulturološkoj funkciji u Generalnom konzulatu Srbije u New Yorku u međuvremenu se vratila u Srbiju. Nije jasno je li neidentificirani muškarac odigrao ulogu u njezinoj odluci da ode.