Marija Šerifović je jedna od najpopularnijih pop pjevačica u regiji. Sjećate li se najznačajnijeg ljubavnog angažmana Marije Šerifović, onog koji je otvoreno otkrila javnosti? Bilo je to ni s kim drugim nego s kolegom Slavkom Kalezićem. Iako je bila kratka, javnost je ostala opčinjena vezom, a neki čak nagađaju da je riječ samo o marketinškom triku. Tijekom intervjua za TVE, crnogorska pjevač i maneken konačno je otkrio kontekst iza svoje priče nakon što ju je nekoliko godina držala u tajnosti.

Slavko je priznao: “S Marijom sam imao blizak odnos, ali isključivo u marketinške svrhe. Nisam je tjerao ni na što. No, poticao sam je da često kuha, iako to nije bilo potrebno za moj osobni život.”  Gledajući unatrag, neizmjerno sam zahvalan na tom iskustvu. Zbog toga sam shvatio da više ne želim ići tim putem. Sjećanje na to ostaje gotovo poput čudesnog događaja koji je trajao tri dana.

Što se tiče toga je li Marija imala koristi od takvog publiciteta, to je pitanje najbolje uputiti njoj. Bilo bi fascinantno čuti njezina razmišljanja o tome u ovom trenutku. Sve u svemu, vjerujem da je to jednostavno bio marketinški trik, kao što sam ranije spomenuo.

Nakon Marijine pobjede na Eurosongu 2007. godine, putevi nje i Slavka su se ukrstili i nedugo zatim započeli vezu. Ubrzo su medijima stigle i podijelile fotografije njih dvoje uhvaćene u trenucima strastvenog ljubljenja i nježnih gestikulacija. Čak su i pozirali za zajedničke slike koje su bile na naslovnicama raznih publikacija. Prema riječima pjevačice, razlog njihovog prekida bila je nepodnošljivost ljubavi na daljinu, te njezina želja da se koncentrira na karijeru. Međutim, brojni pojedinci su tvrdili da je njihova veza  bio samo laž. Čini se da su te tvrdnje bile točne.

Oglasi - Advertisement