Snežana Savić se suzdržala od korištenja svog fizičkog izgleda kao sredstva za pridobijanje pažnje, no priznala je da je bila svjesna da njen izgled utiče na druge ljude. Nju su smatrali jednom od njaljepših glumica na domaćoj sceni koja se uz to bavila i pjevanjem.. Vezala se za redatelja Dragoslava Lazića, a zajedno su dobili kćerkicu Anitu. Međutim, nakon njihovog rastanka nije odlučila objavljivati ​​nikakve romantične veze, iako je otkrila da je s novim partnerom već gotovo deset godina.

 

Tijekom epizode “Ja to tako”, glumica je dobila neugodan upit voditelja. Naime, zamolili su je da navede koja se njezin kolega najvještije ljubi. Unatoč potencijalno neugodnoj prirodi pitanja, glumica je uspjela dati odgovor koji je bio i taktičan i graciozan.

Odgovor na vaše pitanje ovisi o nekoliko čimbenika, kao što je koliko daleko je poljubac otišao i je li bio iskren ili ne. Jednom sam se s Bjelom iskreno poljubila. Nije bilo unaprijed dogovoreno; jednostavno je izgubio kontrolu, a takav je on čovjek – radije radi pošteno, valjda… Nisam baš sigurna”, rekla je s osmijehom Snežana Savić. Savić, koja je glumila   u više serija među kojima je omiljena domaća TV serija “Bolji život”, i u jednoj od najupečatljivijih scena serije  njezin lik, Nina Andrejević, ljubi lika Dragana Bjelogrlića, Bobu Popadića.

Serija je dosljedno zadivljujuća jer zadire u složenost ljudskog postojanja. I dok je Bjelina izvedba Slobodana Bobe Popadića bila izuzetna, glumica je izrazila nelagodu kada je pričala o njihovom poljupcu na ekranu, priznavši da joj je neugodno zbog golišavih scena u kojima je sudjelovala. Glumica je izrazila osjećaj srama kada se skidala za pojedine uloge, priznavši da se nikada nije osjećala posebno privlačnom. Ipak, prepoznala je da je to za nju kao glumicu profesionalna potreba te da i muški glumci moraju prihvatiti da su njihova tijela oruđe njihova zanata.