Ulogu Žake iz serije Porodično blago ona je odigrala perfektno i danas je svi pamte najviše po njoj. Jelena Čvorović Paunović glumica je koja se u medijima oduvijek držala povučeno kada je u pitanju njezin privatni život. Javno je poznato samo nekoliko detalja koji nisu povezani s njezinim profesionalnim djelovanjem. Zbog rijetkog pojavljivanja u javnosti vlada opća znatiželja oko današnjeg izgleda Jelene Čvorović, glumice poznate po osebujnom glasu i stasu.

Glumica, poznata po ulogama Žakline u popularnoj seriji “Sretni ljudi” i Kasandre u “Porodičnom blagu”, godinama je ostala uglavnom nepromijenjena. Kao rezultat toga, obožavatelji je još uvijek lako prepoznaju kada hoda ulicom. “Sjećam se da je moja kći spomenula kako je ljudima često teško povjerovati da je njezina majka glumica. Razumljivo, s obzirom da se prvenstveno bavim kazalištem. Međutim, došlo je do pomaka u mojoj karijeri kada sam počela snimati serije”. Na temu obitelji Jelena se svojedobno otovrila novinarima prepričavajući tragičan događaj koji se dogodio prije nekoliko godina.

Nakon tragičnog gubitka supruga, koji je bio otac njezine kćeri, opterećena je neizmjernom tugom i tjeskobom. Ipak, ona hrabro ustraje kako bi svoje voljeno dijete vodila stazom pravednosti. Njezina veza s djetetom je nevjerojatno jaka, a ona ostaje posvećena njihovoj dobrobiti unatoč velikoj težini u svom srcu.

Jelena Čvorović, poznata glumica, porijeklom je iz Bajine Bašte, a trenutno živi i bavi se svojim  zanatom u Beogradu. Tijekom svoje karijere ostvarila je zadivljujuće uloge u značajnim produkcijama kao što su “Blindness of the Hen”, “Suicide” i “Balcony. Unatoč tome što će se sljedeći mjesec približiti njezinom 75. rođendanu, opće je poznato da i dalje ima impresivan izgled, a godine su imale minimalan vidljiv utjecaj na nju.