O najmlađem sinu Lepe Brene mediji najčešće pišu zbog njegovih emotivnih veza. Viktor Živojinović, mlađi nasljednik Lepe Brene i Slobodana Bobe Živojinovića, profilirao se kao vrijedan poduzetnik. Iako je nakratko eksperimentirao s restoranskom industrijom, smatrao je da to ne ispunjava i odlučio se umjesto toga upustiti u nekretnine. Prema izvorima, Viktor je pokazao značajnu sposobnost u ovom području, te je čak osnovao vlastitu tvrtku specijaliziranu za kupnju, iznajmljivanje i razvoj luksuznih nekretnina u Srbiji i Sjedinjenim Državama.

Vidljiva je Viktorova oštroumnost u poslu. Duguje to svom odgoju u obitelji koja je napredovala u industriji zabave, svom obrazovanju i svom trenutnom položaju u toj oblasti. Iako se odlično snašao u ugostiteljstvu, odlučio je ne ostati jer mu to nije bilo po volji. Nedavno je s prijateljem napravio poslovni plan koji uključuje izgradnju i prodaju stanova, a pothvat se pokazao uspješnim. To im je postalo primarni fokus, jer posla imaju na pretek. Viktor se više ne oslanja na pomoć Brene i Bobe, koji mu u poslu ne pomažu. Kako navodi naš izvor blizak obitelji, svatko zarađuje za svoj život u svom kućanstvu.

Najmlađi član obitelji Živojinović oduvijek je bio nezainteresiran za karijeru u javnosti. Umjesto toga, fokusirao se isključivo na poslove koji nisu vezani uz zabavne emisije i ne zahtijevaju njegovu prisutnost pred medijima. Već neko vrijeme posjeduje tvrtku koja se bavi vrlo specifičnom vrstom posla: čišćenjem i uređenjem dvorišta. Uočivši trend povećanja izgradnje zgrada u Beogradu, nasljednica Brene i Bobe odlučila je osnovati tvrtku specijaliziranu za održavanje zgrada.

Viktorova tvrtka pruža usluge pranja krovova, čišćenja oluka, održavanja dvorišta, čišćenja fasada, čišćenja bazena, uklanjanja grafita, pranja prozora na velikim visinama. Cijene ovih usluga kreću se od 300 dinara po kvadratu. Njegov tim uključuje visokokvalificirane radnike, uključujući nekoliko alpinista obučenih za rad na visinama. Posao mu je do sada bio uspješan, sa zadovoljnim klijentima koji ga preporučuju drugima. Zbog toga se njegov posao širi i preuzima značajnije projekte, tvrde izvori.