Zagonetnost ogrlice Cece Ražnatović značajno je utjecala na tok karijere folk zvijezde. Dugi niz godina kruže brojne priče, ali jedna se posebno ističe – uznemirujuća tvrdnja žene koja je prisustvovala emisiji Minimaksa.

Naime, napomenula je da je Cecin pokojni suprug tijekom svog boravka na ratištu nasilno skinuo nakit s vrata njene pokojne sestre. Dio emisije o kojem je riječ, točnije snimka na kojoj se čuje glas gledateljice, nema nigdje. Kao da jednostavno ne postoji.

Nedavno se pojavila snimka Minimaxove emisije iz 1995. godine na kojoj je zabilježen trenutak kada se voditelj raspitivao o pjevačicinoj kratkoj kosi i ogrlici koju nosi.

Ceca je šturo odgovorila, navodeći da je cijena zaboravljena, ali je istakla da je presudna njena ljepota. Vrativši se nakon pola godine u stan uvaženog voditelja, ponovno se našla u njegovom društvu.

Raspitujući se za najnovije detalje razgovora, prirodno se usredotočio na skandal s ogrlicom. U svom prisjećanju prisjetila se prethodne epizode u kojoj je jedan gledatelj izrazio divljenje njezinom izvrsnom nakitu.

Ceca je odgovorila demantom, a pritom se osvrnula na brojne glasine koje su kružile oko nje. Odvojite trenutak i pogledajte isječak iz te emisije:

@ceca_press Cecina emisija sa čuvenom ogrlicom! JEDINA ISTINA! ❤️ #Ceca #CecaRažnatović #Ogrlica #CecinaOgrlica #1995 #PinkTV #CecaKodMinimaksa #Minimaks ♬ original sound – CecaPress