Žarko Laušević, poznati glumac, iza sebe ima zapaženu glumačku karijeru na koju može biti ponosan, no najveći izvor uspjeha i zadovoljstva su njegova djeca koja dolaze iz dva odvojena braka. Njegov život je obilježila i velika tragedija kada je u samoodbrani usmrtio dva mladića iz pištolja u Podgorici. Asja je prvorođena žena Žarka Lauševića i Maje. Unatoč očevoj velikoj slavi, ona se kloni svjetla reflektora i izbjegava javno izlaganje. Oni koji su je imali privilegiju vidjeti potvrđuju njen prirodni šarm, izuzetnu ljepotu i zadivljujuću karizmu.


Želja za privatnošću uobičajena je osobina članova njezine obitelji, a ona dijeli tu sklonost. Dokaz za to nalazi se na njenom Facebook profilu, gdje je navela svoje prezime kao Dabović. Ovo prezime nije ni djevojačko ni vjenčano, a vjeruje se da je ili majčino djevojačko ili bakino prezime. Namjera iza korištenja ovog imena vjerojatno je bila očuvanje anonimnosti.


Vrijedi napomenuti da se kći Žarka Lauševića iz prethodnog braka bavi fotografijom. Njena djela često prikazuju živopisne krajolike Crne Gore, rodne zemlje njenog slavnog oca. Zanimljivo je da je u toj istoj zemlji upoznala ljubav svog života i zajedno su stvorile život koji nalikuje na bajku Konkretno, njezino veselje otkrila je uz Nikolu Boškovića, glazbenika iz Crne Gore, s kojim je izmijenila zavjete 2014. Par je donio odluku da svoj privatni i profesionalni život uspostave u Sjedinjenim Državama i odabrao je New York kao svoju omiljenu lokaciju. prebivališta.


U razgovoru za “Vijesti” Nikola je otkrio da je završio studije na podgoričkom Fakultetu elektrotehnike. Zanimljivo je da nije očekivao da će se na kraju naći živjeti na suprotnoj strani Atlantskog oceana “Imao sam zadovoljstvo upoznati svoju suprugu koja živi u Chicagu, što je pokrenulo vezu na daljinu koja je bila složena za upravljanje. Unatoč tome, oboje smo ostali duboko predani jedno drugom. Tijekom mog prvog posjeta Americi, bio sam iznenađen izuzetnom raznolikošću zemlje Bilo je zadivljujuće svjedočiti mnoštvu jedinstvenih pojedinaca koji koegzistiraju unutar jedinstvenog cijenjenog sustava – fenomen koji me jako zaintrigirao, riječi su to zeta Žarka Lauševića. Osim Asje, Žarko je u braku s Majom dobio i sina Dušana, a nešto kasnije oženio se Anitom i dobio kćerkicu Janu. Sva tri nasljednika thespiana suzdržani su i skromni, s jakom vezom i ljubaznim odnosom koji predstavlja primjer skladne obitelji.