Partnerka Mime Karadžić izgledao je blistavo dok su šetali crvenim tepihom u Sarajevu.Završen j ejoš jedan Sarajevo film festival na kojem su s epojavili brojni poznati iz regije pa i svijeta. Među njima je bio i poznati crnogorski glumac sa svojom puno mlađom djevojkom. U društvu svog partnera Mime Karadžić, glumica Nataša Stanišić debitirala je na crvenom tepihu, što je bio prvi put da je 35 godina mlađa djevojka posjetila ovaj  događaj.

Na Sarajevo Film Festivalu, njih dvoje odjeveni u crno izazvali su značajnu pozornost. Posebno se ističe besprijekorna prezentacija mlade glumice, koja je pobrala veliki broj komentara. Nataša se na ovom događaju odlučila za dugu crnu haljinu ukrašenu perjem. Posebno je intrigantan gornji dio haljine. Elegantno odjevena djevojka Mime Karadžića bila je tema razgovora, a dobila je mnogo komplimenata koji su jednako impresionirali njezinog partnera.


Važno je zapamtiti da su se glumci u početku susreli tijekom snimanja. Iako je njihova romansa već mjesecima poznata u javnosti, Mima i dalje javno svoju djevojku naziva prijateljicom i ne želi da potvrdi za medije i javnost da su u romantičnoj vezi.

Nataša unosi veliku radost u Mimin život, a on nema zamjerke zbog njihove značajne razlike u godinama, koja je svima očigledna. S obzirom na Miminu povijest viđanja s mlađim i atraktivnim ženama, ova veza ne predstavlja iznenađenje onima oko njega. Iako je svima jasno da su u ljubavnoj vezi, Mima to ne želi priznati i umjesto toga drugima predstavlja Natashu kao kolegicu i prijateljicu, tvrdi njegov blizak prijatelj koji je razgovarao s medijima.