Željko Mitrović je vlasnik Pink Media Grupe i jedan je od najbogatijih ljudi u Srbiji. Tijekom 1990. godine Željko je stupio u brak s pjevačicom Sonjom Mitrović Hani. Njihovo prvo dijete, kći po imenu Sandra, rođeno je 1991. godine, a potom i sin po imenu Aleksandar, dvije godine kasnije, 1993. godine. Međutim, par se razveo 1994. godine, ali su uspjeli održati srdačan odnos. Željko je Sonji ustupio studio koji je osnovao 1988. Oženio se Milicom , koja je od 1995. direktorica programa i glazbena urednica Televizije Pink. Prvu kćer Kristinu dobili su 2000., a godinu dana kasnije je rođena Andrea .

Kristina Mitrović početkom godine raskinula je vezu s intrigantnim Kazahstancem Ilijom, unatoč tome što su mnogi naslućivali njihovo skoro vjenčanje. Ilija je na Instagramu podijelio svoju zahvalnost za lekcije koje je naučio i izjavio da je vrijeme da krene dalje jer želi ostvariti svoje ciljeve za 2023. Kako je počeo svibanj, Ilija Riskin ponovno je ušao u život kćeri Željka Mitrovića, a ona mu je uzvratila i ponovno zapratila njegov Instagram profil. Mladi par nastavio je svoju vezu točno tamo gdje su stali prije nekoliko mjeseci.

Kristina je ponosno najavila novu romantičnu gestu velikodušnog partnera: raskošni prsten britanske draguljarnice “Graff”, poznate po stručnosti u dijamantnom nakitu. Svoje slaganje Kristina je kratko izrazila na Instagramu, poprativši svoj osjećaj fotografijom izuzetnog prstena procijenjenog na nekoliko desetaka tisuća dolara.

Unatoč dugogodišnjoj vezi, o mladom Kazahstancu malo se znalo. Različiti izvještaji tvrdili su da je bio Rus ili Ukrajinac i sin bogatog “kralja urana”. Ipak, jedna činjenica ostaje sigurna – on posjeduje pozamašno bogatstvo na bankovnom računu.